killinger hvad følger med

Værd at vide:


Vi lægger meget stor vægt på at opdrætte sunde og raske killinger med et super skønt temperament. Derfor er killingerne i hænder lige fra fødslen, og de bliver præget positivt og socialt frem til de flytter til deres nye hjem. Vi benytter kun kvalitetsfoder fra Royal Canin til både voksne og killinger. Killingerne vokser op i et ikke-ryger hjem. Tobaksrøg skader din kat. 

En familie-/kælekat er inklusiv:
Stamtavle fra Mundikat / FIFé   (som beviser killingen er en ægte racekat, og at opdrætter er underlagt regler for opdrættet).


1. vaccine, ormekur og sundhedsbog fra dyrlægen.

Killingen er chipmærket og registreret i Dansk Katteregister.

Morkatten har "Agria Avl Sygeforsikring" som dækker eventuelle skjulte fejl og mangler hos killingen. Killingefoder fra Royal Canin.
Kontrakt der sikrer både køber og sælger.
Skriftlig og mundtlig vejledning i pasning af killingen og den voksne kat.
Livslang hotline - du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning..

Man kan vælge at købe killingen med "hele pakken". Det vil sige inkl. gavekort til 2. vaccine og neutralisering hos vores dyrlæge i Valby Fasanvejens Dyreklinik


En killing, der sælges som familie-/kælekatte, skal neutraliseres senest når den er omkring 6 mdr.
Vi sælger kun killinger til avl, til registrerede opdrættere. En killing kan være neutraliseret allerede inden flytning, hvis vi skønner det er en god ide for den enkelte killing.

En killing er først reserveret, når køber har besøgt os, og vi efterfølgende har indgået aftale om køb af killingen samt at bestillingsgebyr på 1.500 kr. er indbetalt og modtaget hos os. Bestillingsgebyr betales ikke tilbage, såfremt køber fortryder. En reservation betyder jo, vi siger nej til andre.  

Vi sælger ikke killinger til frit løb. Udeliv er bestemt dejligt, også for en Birma, men der skal være en eller anden form for sikring af haven, en løbegård, indhegnet altan eller lignende. En Birma kan også sagtens lære at gå i sele og komme ud på den måde, men pas på med det, da de hurtigt for det som vane. 


Hvorfor nu alt det med forsikringer / sygeforsikring, jo det skyldes at der er flere dyrlæger som er under faste aftaler, er solgt til amerikanske invest, og de priser er virkelig at holde hjertet i hånden.  Selv KU hospitalt er kommet højt op i priser. Så skulle din kat bliver syg en aften eller weekend er det set, at ganske normale / små ting, koster en jetjager. Det må aldrig være dyrlæge priser der er afgørende for en måske simpel behandling af katten. 


Derfor er det vigtigt for os, at der er forsikring på katten, og vi kan så tilbyde den billigere, gr. vi har flere katte. Men naturligvis kan du selv tegne en forsikring, vi ønsker så en kopi af policen