Om Von Gott

Velkommen til information om os bag opdrættet von Gott. Vi er Nanna og Flemming  Mikkelsen. Vi bor i Hvidovre tæt på København.


Vi er at møde på internationale udstillinger i ind og udland.  Og hjælper gerne nye opdrættere igang.


Vi har 2 børn. Vores datter Charlotte Mougaard, som har opdrættet Chaki’s Hellige Birmaer opdrættet hos vores datter, er dog  på pause. Men de har birmakatte, og vender tilbage. Mathilde vores barnebarn, har Orion von Gott, en smuk blåmasket hankat..


Og vores søn Christian Mikkelsen, som er bygningssnedker og har sit eget firma.

Familien består af vores skønne svigerdatter og 3 deres dejlige drenge.  De har naturlivis birmakatte og  naturligvis fra os. Han er ret dygtig. 


Vi fik vores første birma i 1992. Det var Flemming, som havde set en Hellig Birma, og så skulle han have kat. Vi købte så 2 af slagsen. Planer for at skulle opdrætte, det havde vi ikke, men der gik ikke mange måneder, før vi da var enige om, at vi ville opdrætte disse smukke dyr. Det  første kuld fik vi i 1993. 


Vi elsker at have killinger. Og arbejder efter sundhed, sind, og så de typer vi kan lide. Vores fantastiske dyrlæge Anne Sørensen fra Fasanvejen dyreklinik, kan altid give et godt råd. I 2016 har vi fuldført Felis Dancias diplomuddannelse, som består af 4 moduler:


1. - Historie, organisation, FIFe/FD regler og sundhed.

2. - Opdræt

3. - Genetik, kattehold og adfærd.

4. - Udstilling, love & regler samt etik & moral


Se mere om diplomuddannelsen på: Felis Danica.


Von Gott's opdræt af Hellig birma vi er medlem af:


Mundikat (FIFé) vi køber fife stamtavler der. 

Birmaklubben - Birmaportalen

Breed Council for Hellig birma